Torngrund Group anställer ny projektutvecklare

2023-05-24

Vincent Eriksson förstärker Torngrund Groups team som projektutvecklare och tar med sig värdefull erfarenhet och kompetens.

Torngrund är glada över att kunna meddela att Vincent Eriksson har anslutit sig till deras team som ny projektutvecklare. Vincent kommer med en imponerande erfarenhet från sin tidigare anställning på GotskaFastighets AB, där han under 4,5 år arbetade som fastighetsutvecklare. Hans framgångsrika arbete och kunskap inom fastighetsutveckling har gjort honom till en värdefull tillgång för Torngrund.

Som projektutvecklare kommer Vincent att spela en central roll i att driva och utveckla Torngrunds fastighetsprojekt. Hans kunskaper och expertis kommer att bidra till att utforma och genomföra innovativa lösningar som möter marknadens behov och förväntningar. Vincent har en gedigen förståelse för fastighetsbranschens dynamik och kommer att använda sin erfarenhet för att identifiera och utnyttja potentiella möjligheter för framgångsrika projekt.

"Jag är tacksam över att ha fått förtroendet som projektutvecklare för Torngrund Group. Det känns väldigt inspirerande att ansluta till ett expansivt fastighetsbolag som Torngrund och jag ser fram emot att bidra till den positiva utvecklingen. Tillsammans med ettgäng drivna kollegor och en stark grundidé ser jag goda möjligheter för tillväxt i ett utmanande världsläge.", säger Vincent.

 

Vincent tillträdde 22/5 -23

Vid frågor kontakta: 

Gustav Kock, VD och Grundare, Torngrund Group, 073-972 18 31

No items found.
Skrivet av:
Gustav Kock