Första spadtaget för Ramudden i Kristianstad

2023-11-07

Efter en tids planering har vi äntligen tagit det första spadtaget för Ramuddens nya depå i Kristianstad. Torngrund, i samarbete med vårt eget byggbolag, Krafthus AB, tar på sig ansvaret att skapa ändamålsenliga och moderna lokaler åt Ramudden. Under 2024 kommer företaget att kunna flytta in i sina nya, skräddarsydda faciliteter på Ängamöllan i Kristianstad.

Denna nya depå kommer att sträcka sig över 750 kvadratmeter och inkluderar en tillhörande uppställningsyta på hela 4 300 kvadratmeter.

Det nya industriområdet Ängamöllan i Kristianstad växer fram som en naturlig förlängning söderut från det befintliga industriområdet, med utmärkta möjligheter för industriell verksamhet. Nya Ängamöllan har en synlig och lättillgänglig placering med skyltläge precis intill E22:an.


- Nu när vi officiellt påbörjat arbetet med att bygga Ramuddens nya depå i Kristianstad, kommer mycket av min fokus gå till projektet för bästa tänkbara resultat. Tillsammans med Torngrund, tar Krafthus AB på sig byggprojekteringen för att se till att Ramuddens nya depå står klar under 2024. Vi ser med stor förväntan fram emot denna utveckling, säger Axel Smedberg, Byggprojektledare på Krafthus AB

Läs mer om våra fastighetsutvecklingsmöjligheter och hur vi kan hjälpa er att förverkliga era visioner på torngrund.se.

Kontakta oss idag för mer information och samarbetsmöjligheter inom fastighetsutveckling i hela Sverige.


För mer information eller frågor gällande projektet kontakta Gustav Kock på gustav.kock@torngrund.se alt. 073-972 18 31

Skrivet av:
Niklas Sjöberg