Torngrund avslutar byggnation av Fargo 6 - Flexibla hyresavtal och moderna arbetsutrymmen i fokus

2023-09-04

Ett betydelsefullt kapitel i området Hemgården, Nyköping med det framgångsrika slutförandet av Fargo 6. Detta framstående projekt är resultatet av samarbetet mellan oss på Torngrund och vårt eget byggbolag, Krafthus AB. Den slutgiltiga besiktningen av den sista etappen har nu avslutats med positiva resultat och representerar en betydande milstolpe i områdets utveckling.

Det är vi på Torngrund tillsammans med Krafthus AB som har haft den äran att ta ledningen i utformningen och genomförandet av detta projekt. Genom vårt stora engagemang och moderna lösningar har vi skapat en arbetsmiljö som inte bara är funktionell utan även anpassningsbar för företag i regionen.

Hus 2, en del av Fargo 6, har redan visat på sin framgång genom att fylla nästintill alla lokaler med etablerade hyresgäster. Detta tydliggör efterfrågan på de attraktiva arbetsutrymmena som erbjuds hos oss.

Vi på Torngrund och Krafthus AB är stolta över att erbjuda marknadens mest flexibla hyresavtal. Företag som väljer att etablera sig i våra fastigheter kommer ha möjlighet att anpassa sin arbetsplats enligt deras specifika behov. Med alternativ att hyra en eller flera kontorsplatser, inklusive dubbelkontor, samt tillgång till konferensrum, gemensamma pentryn, kaffemaskiner, strävar vi efter att skapa en miljö där företag kan trivas och växa.

I en gest av anpassning och flexibilitet kommer vi snart att påbörja byggnationen av lager- och garageutrymmen mot fastigheten där Vattenfall sitter idag. Dessa utrymmen kommer också att erbjuda flexibla hyresupplägg med en löpande period om 6 månader och en kort uppsägningstid på 3 månader.

Vi på Torngrund tillsammans med Krafthus AB har bevisat vår förmåga att inte bara skapa fastigheter, utan även att utveckla en miljö där företag kan trivas och blomstra.

Skrivet av:
Niklas Sjöberg