Färdigställt projekt: Ramudden

2024-06-26

Vi är glada att meddela att vår hyresgäst Ramudden har tillträtt sina nya lokaler på Ängamöllan i Kristianstad den 18 juni. Byggnationen av de nya lokalerna har framgångsrikt letts av Krafthus, och vi som hyresvärd, Torngrund, ser fram emot ett givande samarbete.

Ramudden, ett ledande företag inom arbetsplatssäkerhet, erbjuder lösningar för att skapa säkra arbetsmiljöer, särskilt inom väg- och anläggningsarbete. Företaget tillhandahåller tjänster som trafikavstängningar och uthyrning av säkerhetsutrustning, inklusive barriärer, skyltar och personligt skydd. Deras verksamhet sträcker sig över flera länder i Norden och Europa, med en stark betoning på att skydda både arbetare och allmänhet.

De nya lokalerna omfattar 742 kvadratmeter LOA (lokalarea) samt cirka 4300 kvadratmeter uppställningsyta, vilket ger Ramudden den nödvändiga kapaciteten att fortsätta växa och utveckla sina tjänster i regionen.

Vi på Torngrund är stolta över att ha Ramudden som hyresgäst och ser fram emot att stödja deras fortsatta framgångar inom säkerhetsbranschen.

Vi vill även passa på att hälsa alla en härlig sommar från oss på Torngrund Group!

No items found.
Skrivet av:
Johan Stenberg