Fastigheten

Fastighetsbeteckning
Lunsta 29
Adress
Rissgårdsvägen
Status
Pågående uthyrning
Byggår
Planerat färdigställande
Typslag
Industri
Kontor
Lager
Produktion
Storlek (LOA)
Markarea (m2)
16843
Möjlig byggrätt (m2)
6000
Elbilsladdare
Miljöcertifiering
Solceller
Hyresgäst
TBA

Kontakt

Henrik Eriksson
Affärsstrateg & Grundare
henrik.eriksson@torngrund.se070 617 23 00

Falun

Ingarvet
Om fastigheten

Information

Lunsta 29 ligger i Faluns största och äldsta industriområde som heter Ingarvet. Totalt finns det över 200 företag i området och mer än 2000 anställda som jobbar där. På Ingarvet så är det en stor mix av företag, alltifrån verkstäder, B2B handel, lager/förvaring men med största andel småindustri. Lunsta 29 är en av dem sista obebyggda tomterna i området och på granntomten kommer systerbolagen Egen lokal att ha byggt ca 70st lokaler.

Området

Ingarvet i Falun är ett område som blomstrar med en mångfald av företag och ett starkt fokus på företagande. Här finner man en imponerande mix av branscher, inklusive avancerad teknik, design och tillverkning. Många små och medelstora företag har sin bas i Ingarvet och bidrar till områdets ekonomiska vitalitet. Entreprenörskap och innovation är hjärtat av detta område, och många företag har specialiserat sig på hållbarhet och miljövänliga initiativ. Ingarvet är en viktig knutpunkt för Faluns näringsliv och ett område där affärsmöjligheter och tillväxt står i centrum.

Kommunen

Falun, beläget i hjärtat av Dalarna, är en kommun som präglas av ett blomstrande näringsliv och en stark entreprenörsanda. Staden är historiskt känd för sin kopparbrytning och har idag utvecklat en mångfald av branscher, inklusive gruvteknik, träindustri och turism. Falun är hem för många små och medelstora företag som utvecklar högteknologiska produkter och tjänster. Kommunen investerar i utbildning och innovation för att stödja företagstillväxten och locka nya talanger. Med sin rika historia och moderna affärsmöjligheter är Falun en inspirerande plats för företagande och ekonomisk utveckling.

Vår idé

Som fastighetsförvaltare är det viktigt att förtydliga för hyresgästen vad de kan göra med marken eller fastigheten för att uppfylla sina affärsbehov. Vår industri- och lagerfastighet är anpassad för att stödja olika produktions- och lagringsverksamheter med generösa ytor och hög takhöjd. För kontorsverksamheter finns flexibla kontorsutrymmen som kan anpassas efter företagets behov och möjliggör modern arbetsmiljö.

Hyresgästen har möjlighet att anpassa fastigheten efter sina behov genom att bygga om eller utrusta den enligt sina specifika krav. Detta inkluderar möjligheten att skapa specialanpassade produktionsområden, skapa effektiva lagerlayouter och designa kontorsytor som främjar produktivitet och trivsel. Vi uppmuntrar våra hyresgäster att utnyttja fastighetens flexibilitet och anpassningsbarhet för att driva sina verksamheter effektivt och framgångsrikt. Vår målsättning är att erbjuda en plattform där företag kan trivas och växa med utrymme att förverkliga sina visioner.