Fastigheten

Fastighetsbeteckning
Bokbindaren 1
Status
Färdigställt
Byggår
1990
Planerat färdigställande
1990
Typslag
Industri
Kontor
Lager
Produktion
Storlek (LOA)
3500
Markarea (m2)
3500
Möjlig byggrätt (m2)
Elbilsladdare
Miljöcertifiering
Solceller
Hyresgäst
Hitachi

Kontakt

Henrik Eriksson
Affärsstrateg & Grundare
henrik.eriksson@torngrund.se070 617 23 00

Smedjebacken

Smedjebacken
Om fastigheten

Information

Fastigheten ligger vid enda infarten till Smedjebacken. I området finns Byggvaruhandel, Bensinmack, husbilsförsäljning samt mindre entreprenadfirmor. Företag i området är bland andra XL -Bygg , Maserfrakt, OKQ8.
Hyresgäst Hitachi hyr hela fastigheten.

Området

Smedjebacken i Dalarna är ett område som präglas av ett aktivt näringsliv och starkt företagande. Här finns en varierad skara av företag inom olika branscher, inklusive metallindustri, skogssektor och småföretag inom servicebranschen. Många små och medelstora företag har sitt ursprung i Smedjebacken och utgör ryggraden i det lokala ekonomiska landskapet. Området främjar entreprenörskap och innovation genom olika stödåtgärder och utbildningsprogram. Med sitt natursköna läge och en stark entreprenörsanda är Smedjebacken en attraktiv destination för företagare och ekonomisk utveckling.

Kommunen

Smedjebacken, beläget i Dalarnas län, är en kommun som präglas av sitt aktiva näringsliv och engagemang för företagande. Staden hyser en variation av branscher, inklusive skogsindustri, metallarbete och serviceföretag. Många små och medelstora företag har sitt säte i Smedjebacken och utgör en viktig del av den lokala ekonomin. Kommunen stöder innovation och entreprenörskap genom utbildningsinitiativ och samarbetsprojekt. Med sitt natursköna läge och en stark företagskultur är Smedjebacken en lockande plats för företagare och ekonomisk tillväxt.

Hyresgästen

Hitachi är en japansk multinationell företagsgrupp som har varit en betydande aktör inom olika branscher sedan dess grundande 1910. Företaget har verksamhet inom områden som elektronik, industri, infrastruktur, och energi, och är känt för sin teknologiska innovation och högkvalitativa produkter. Hitachi är en ledande tillverkare av elektronikkomponenter, inklusive halvledare och hårddiskar, samt en leverantör av avancerade lösningar inom järnväg, energiinfrastruktur och medicinsk utrustning. Företaget har en global närvaro och strävar efter att driva framstående teknik och lösningar som bidrar till samhällsutvecklingen och hållbarhet.