Lokalen

Fastighetsbeteckning
Fargo 6
Status
Pågående uthyrning
Byggår
2023
Planerat färdigställande
This is some text inside of a div block.
Typslag
Industri
Kontor
Lager
Produktion
Storlek (LOA)
This is some text inside of a div block.
Storlek (m2)
15
Elbilsladdare
Miljöcertifiering
Solceller
Lokaler kvar
10
Bredband
Fiber (100/100)

Kontakt

Josefin Berglund
Projektutvecklare
josefin.berglund@torngrund.se073 587 33 38

Kocks Väg 9B

Nyköping
Om lokalen

Information

Vi erbjuder ert företag nyproducerade kontorslokaler på det attraktiva och expansiva området Hemgården i Nyköping. Med alternativ att hyra en eller flera kontorsplatser, inklusive dubbelkontor, samt tillgång till konferensrum, gemensamt pentry och kaffemaskin så skapas möjligheter för företag att trivas och växa. Möjlighet till tillräde omgående. Tveka inte på att kontakta oss för mer information eller visning!

Området

Hemgården i Nyköping är ett område som framhäver sitt pulserande näringsliv och starka fokus på företagande. Här återfinns en variation av företag inom olika branscher, inklusive detaljhandel, service och teknik. Många små och medelstora företag har sin bas i Hemgården och utgör en vital del av områdets ekonomiska landskap. Entreprenörskap och innovationsanda präglar området, och flera företag strävar efter hållbarhet och miljövänliga initiativ. Hemgården är en plats där företagsanda och tillväxt är i fokus, och området erbjuder en attraktiv affärsmiljö för lokala företagare.

Kommunen

Nyköping, beläget i Södermanlands län, är en kommun som blomstrar med en dynamisk ekonomi och starkt fokus på företagande. Staden har en mångfald av branscher, inklusive logistik, handel och teknik. Många små och medelstora företag har etablerat sig här och utgör ryggraden i den lokala ekonomin. Kommunen har skapat en gynnsam miljö för innovation och entreprenörskap genom investeringar i utbildning och forskning. Med sitt strategiska läge vid Östersjökusten och en blomstrande företagskultur är Nyköping en attraktiv destination för företagande och ekonomisk tillväxt.

Vår idé

Som hyresvärd för ett kontorshotell är vår uppgift att erbjuda flexibla och moderna arbetsutrymmen till företag och yrkesverksamma. Kontorshotellet är idealiskt för företag med behov av korttidskontrakt och temporära arbetsplatser. Vi skapar en professionell och trivsam arbetsmiljö med gemensamma faciliteter. Genom kontorshotellet kan företag etablera sig i olika områden utan att investera i fastigheter. Vår roll är att underhålla och erbjuda service i denna arbetsmiljö, frigör företag att fokusera på sin verksamhet. Det är en vinnande lösning som gynnar både hyresgäster och hyresvärdar, skapar en mångsidig och flexibel arbetsplats.