Lokalen

Fastighetsbeteckning
Fargo 6
Status
Pågående uthyrning
Byggår
2023
Planerat färdigställande
This is some text inside of a div block.
Typslag
Industri
Kontor
Lager
Produktion
Storlek (LOA)
This is some text inside of a div block.
Storlek (m2)
275
Elbilsladdare
Miljöcertifiering
Solceller
Lokaler kvar
Bredband
Fiber (100/100)

Kontakt

Tim Larsson
Uthyrningsansvarig
tim.larsson@torngrund.se070 456 97 56

Kocks Väg 7

Nyköping
Om lokalen

Information

Vi erbjuder er möjligheten att etablera er verksamhet i nyproducerade lokaler på det attraktiva och expansiva området Hemgården i Nyköping. Lokalen erbjuder ett mycket strategiskt läge med direkt anslutning till E4an, samt närhet till Nyköping C. Nedre plan består av verkstadsytor på 167 kvm tillsammans med en RWC. Ytan är anpassad med golvränna, samt förberedd för tryckluft.Övre plan erbjuder två stycken rymliga kontor tillsammans med kök, RWC, dusch och omklädningsrum. Framtida hyresgäst erbjuds även möjlighet till konferensutrymmen som delas med övriga hyresgäster inom fastigheten.Möjlighet till tillträde omgående. Tveka inte på att kontakta oss för mer information eller visning!

Området

Hemgården i Nyköping är ett område som framhäver sitt pulserande näringsliv och starka fokus på företagande. Här återfinns en variation av företag inom olika branscher, inklusive detaljhandel, service och teknik. Många små och medelstora företag har sin bas i Hemgården och utgör en vital del av områdets ekonomiska landskap. Entreprenörskap och innovationsanda präglar området, och flera företag strävar efter hållbarhet och miljövänliga initiativ. Hemgården är en plats där företagsanda och tillväxt är i fokus, och området erbjuder en attraktiv affärsmiljö för lokala företagare.

Kommunen

Nyköping, beläget i Södermanlands län, är en kommun som blomstrar med en dynamisk ekonomi och starkt fokus på företagande. Staden har en mångfald av branscher, inklusive logistik, handel och teknik. Många små och medelstora företag har etablerat sig här och utgör ryggraden i den lokala ekonomin. Kommunen har skapat en gynnsam miljö för innovation och entreprenörskap genom investeringar i utbildning och forskning. Med sitt strategiska läge vid Östersjökusten och en blomstrande företagskultur är Nyköping en attraktiv destination för företagande och ekonomisk tillväxt.

Vår idé

Vi har nöjet att erbjuda en nyproducerad lokal med moderna kontors- och verkstadsytor. Denna flexibla arbetsmiljö är utrustad med högkvalitativa faciliteter och verktyg för effektiv verksamhet. Som hyresvärd fokuserar vi på att säkerställa säkerhet och komfort, så att våra hyresgäster kan fokusera på sin verksamhet. Denna lokal erbjuder företag en möjlighet att optimera produktionen och skapa en trivsam arbetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna nya hyresgäster och stödja deras framgång.